Fin kveld og natt i Fiksdalen lørdag 2. desember

Per tester lyd og Fendergitaren før spillejobb i Fiksdalen. Det er lørdag 2. desember, det går mot jul, det er tid for julebord.

Julebord med god mat og underholdning før vi spilte opp til dans. Fiksdalingene hadde pusset opp huset, var vel bare matsalen i underetasjen som nå stod igjen. Det var blitt så bra. Lett å ta inn utstyr i forhold til tidligere, nytt lydutstyr på scena og akustikken var forbedret mange ganger. Mange dugnadstimer av en utrettelig dugnadsgjeng, og god hjelp fra fagfolk har gitt Fiksdalingene litt av et hus. Dugnadsgjengen får mange stjerner av oss. Utrolig bra jobba !!! Per og jeg hadde en fin kveld, vi spilte og sang, og ferja kl. 0315 rakk vi også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.