Blå Sko spiller på Dockside i Molde i morgen, lørdag 7. oktober fra kl. 1800

BLÅ SKO SPILLER PÅ DOCKSIDE I MOLDE LØRDAG 7. OKTOBER.
I morgen, lørdag 7. oktober, er Per og jeg tilbake på Dockside. Vi spiller fra kl. 1800-2100. Har spilt der mange ganger, og det er alltid utrolig kjekt, så vi gleder oss. Forrige gang vi spilte der var lørdag 15. juli, da spilte vi ute på Piren. Været var fint, Atle ordnet med god lyd og det var utrolig mange hyggelige mennesker der. Som om ikke det var nok, ble vi booket til neste års jazzfestival i Kardamili i Hellas fra 29. april til 13. mai også den kvelden. Der skal vi spille sammen med et par musikere fra Molde + et par proffer som vi ikke kjenner enda.

På vei til spillejobb i Nordsjøen. En spesiell spillejobb for oss som vi fortsatt, etter mange år, husker med glede. Her er vi på Kvernberget. Snart skal vi om bord i helikopteret som skal frakt oss ut til Åsgard A. Litt skummelt, men uforglemmelig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.