Søndag ettermiddag var vi i Valldalen

Per utenfor Kafé Lupinen på Muritunet hvor vi skal spille

Invitert til å underholde for Valldal Pensjonistlag var vi søndag 1. oktober. Så vi dro av sted, tok ferja over til Vestnes og kjørte innover til Valldalen i fint høstvær. Det ble en fin, fin ettermiddag og kveld sammen med hyggelige folk fra Valldalen og Tafjord. Vi sang og spilte, Per spilte til allsangene og jeg var forsanger. Det var foredrag om Martin Linge/Kompani Linge, det ble servert lapskaus, bløtkake og kaffe og så var det åresalg. Jeg vant håndduker, blåe. Tok ferja kl. 2200 fra Vestnes tilbake til Molde.

Per i gang med å sette opp anlegg og kople opp
Foredrag om Martin Linge/Kompani Linge
Per lytter ettertenksomt til foredraget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.