Blå Sko på Piren

Været ble bra, temperaturen i lufta enda bedre, og publikum, ja hva med dem? Superenkelt svar: Topp ! Tusen takk til alle dere som som kom og hørte på oss, sang med og «gjorde kvelden» for oss. En spesiell takk til Atle som styrte lyden der ute på Piren. Og den store overraskelsen, at det blant publikum fantes en festivalarrangør som booket oss for spillejobb på festival i Hellas våren 2018. Dit skal vi dra sammen med et knippe toppmusikere  Og jeg som av og til funderer på om vi kanskje snart skal slutte å spille. Hm….. Nei, det skal vi ikke ! Ikke etter en slik kveld  Nå blir det heller mer øving på Blå Sko. Og flere jobber, i tillegg til festival i Hellas, er jo allerede booket til neste år, jobber vi også gleder oss til. Når det gjelder Dockside, skal vi spille igjen der lørdag 7. oktober og lørdag 23. desember (lille julaften) fra kl. 18-21.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.